Pohjoisen työpajan ja MikroMatchin ilmoittautumislinkki avattu!

Mikroyrittäjyyden pohjoinen työpaja ja MikroMatch 2.-3.4.2020 Oulussa

Jo perinteeksi muodostunut Mikroyrittäjyyden pohjoinen työpaja kokoaa mikroyrittäjät, elinkeinoyhtiöiden edustajat ja muut yhteistyökumppanit verkostoitumaan.

Vuoden 2020 tapahtuma järjestetään 2.-3.4. Oulussa, kauppakeskus Valkean kokoustiloissa. Tilaisuuden teemana on yrittävän kulttuurin edistäminen – Näytä mitä osaat! Tilaisuuden Keynote-puhujina toimivat Ville Saarikalle Nordic Business Forumista sekä pelitohtori Tony Manninen Ludocraft Oy:stä.

Vuoden 2020 tapahtuman Keynote-puhujien lisäksi tilaisuudessa kuullaan Skissin Virve Arvolan, Koillis-Pajan Kaisa Korhosen sekä Studio Luovinton Päivikki Turusen mielenkiintoiset yrittäjätarinat.

Mikroyrittäjyyden pohjoisen työpajan runko muodostuu MikroMatch-yritystreffeistä, joilla yrittäjien on mahdollista verkostoitua sekä solmia uusia asiakkuuksia ja muita kumppanuuksia. Yrittäjien toivomuksesta yritystreffit on jaettu kahdelle päivälle, jotta kokonaisuudesta ei muodostu liian raskas ja mahdollisimman moni pystyy osallistumaan.

Mikromatch-tunnelmaa! Kuvaaja Adam Eronen Piper

Ennen tapahtuman alkua torstaina aamupäivällä on mahdollisuus varata aika työhyvinvoinnin mittauksen, työnohjauksen tai myynnin tehostamisen asiantuntijasparrauksiin. Samaan aikaan järjestettävässä Verkostoyhteistyö on kasvun mahdollisuus! -työpajassa osallistujat saavat työkaluja verkostojen rakentamiseen, kehittämiseen ja johtamiseen. Torstain tapahtumapäivä päättyy ohjelmalliseen verkostoitumisillalliseen Teatteriravintola Vänmannin tiloissa.

Vuoden 2020 tapahtuman ohjelma ja ilmoittautumislinkki löytyvät MicroENTREn tapahtumasivuilta – Tervetuloa uudet ja kokeneemmat MikroMatchaajat!

 

https://www.microentre.fi/tapahtumat/mikromatch-ja-mikroyrittajyyden-pohjoinen-tyopaja-2-3-4-2020-oulussa/

 

Ilmoittaudu tapahtumaan:

https://businessmaker.fi/mikromatch2020/index.php/fi/

 

Katso video - näin saavut Mikroyrittäjyyden pohjoiseen työpajaan:

 

 

Comments are closed.