Riitta Forsten-Astikainen » Yhteystiedot

Oulun yliopisto, Kerttu Saalasti Instituutti
Pajatie 5, 85500 Nivala
www.oulu.fi/ksi

Riitta Forsten-Astikainen

Projektitutkija
Työpuhelin: +358469220913
Riitta Forsten-Astikainen:n kuva.

Kuvaus

Toimin projektitutkijana MicroENTRE –tutkimusryhmässä ja  Pohjois-Savon Mikroyritysten kasvualusta –hankkeen ydinryhmätoiminnassa. Olen toiminut pitkään mikro- ja pk-yritysten liiketoiminnan monipuolisissa tutkimus- kehittämishankkeissa ja ollut itsekin yrittäjänä 17 vuotta.

Yrittäjyyden MBA:n lopputyönä tutkin yrittäjyyskasvatusta peruskouluissa, kauppatieteiden maisterin tutkinnon gradun aiheena oli tiedon siirron mekanismit palveluliiketoiminnan yrityskaupoissa ja parhaillaan työstän väitöskirjaa työntekijän reflektiokyvykkyydestä ja holistisesta osaamiskäsityksestä liittyen omiin työtehtäviin ja organisaation oppimiseen. Lisäksi minulla on taustalla sekä kasvatustieteen että tulevaisuudentutkimuksen opintoja.

Olen syntynyt yrittäjäperheeseen ja ollut koko työhistoriani tekemisissä yrittäjyyden kanssa. Opetan ja luennoin sivutoimisesti yrittäjyydestä eri oppilaitoksissa ja tilaisuuksissa. Maamme tulevaisuus lepää yrittäjyyden varassa, joten on etuoikeutettua olla mukana tukemassa ja kehittämässä suomalaista mikroyrittäjyyttä sisulla ja sydämellä!

Kategoriat: Tutkimusryhmä
Päivitetty 7 kuukautta sitten.