Kyllikki Taipale-Erävala » Yhteystiedot

Oulun yliopisto, Kerttu Saalasti Instituutti
Pajatie 5, 85500 Nivala
www.oulu.fi/ksi

Kyllikki Taipale-Erävala

Tutkijatohtori, TkT, tuotantotalous
Työpuhelin: +358 50 576 5764
Kyllikki Taipale-Erävala:n kuva.

Kuvaus

Toimin tutkijatohtorina MicroENTRE –tutkimusryhmässä. Työtehtävien pääpaino on Pcosess SME-hankkeessa, jossa parannetaan prosessiteollisuuteen liittyvien pienyritysten kilpailukykyä. Hankkeessa kehitetään yrityksille uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja –malleja sekä luodaan kansainvälisiä yhteistyöverkostoja.

Olen suorittanut tekniikan tohtorin tutkinnon Åbo Akademissa vuonna 2016. Väitöskirjan aiheena on sellainen osaaminen, millä pienyritykset selviävät muuttuvista liiketoimintaympäristöistä (Survival Competencies in SMEs in Changing Business Environments). TkT-tutkinto on tehty tuotantotalouden pääaineessa kuin myös aikaisempi diplomi-insinöörin tutkinto. Olen myös koneinsinööri erikoistuneena energia- ja LVI-tekniikkaan.

Aikaisempi työhistoria liittyy tutkimukseen ja pedagogisesti pätevänä opettajana koulutukseen sekä LVI- ja energia-alan työnjohto-, suunnittelu- ja konsultointitehtäviin. Sivutoiminen ammatinharjoittaminen matkailun  ja tiedotuksen aloilta vuodesta 2001 lähtien on antanut minulle hyvää käytännön tietoa pienyrittämisestä.

Arvostan suuresti MicroENTREn tekemää työtä yritysten hyväksi ja olen ylpeä saadessani toimia pienyritysten toiminnan kehittämisessä muiden ryhmän ammattilaisten sekä yritysten kanssa yhdessä.

Kategoriat: Tutkimusryhmä
Päivitetty 7 kuukautta sitten.