Ydinryhmätoiminta käynnistyi myös Etelä-Savossa

Etelä-Savon MicroENTRE® -ydinryhmätoiminta käynnistettiin 13.5.2020 (etä)ydinryhmäillalla. Illan isäntänä toimi yrittäjä ja ”moderni maakellari” idean isä Henrik Aschan. Idean liiketoimintamallia ja erityisesti ansaintalogiikkaa ideoitiin ja yhteiskehitettiin yhdessä 12 yrittäjän ja sidosryhmän edustajan voimin.

Moderni maakellari -konsepti tuo yhteen maataloustuottajat ja kuluttaja-asiakkaat perinteistä maakellariosaamista ja nykyaikaista mobiilialustaa yhdistäen, mahdollistaen suoramyynnin aiempaa suuremmassa mittakaavassa. Pilotti-projektina toteutettavalle Suomen suurimmalle maakellarille on kaavoitettu paikka Mikkelin Pankalammen rantaan nousevalle asuinalueelle.


Kehitysideoita syntyi keskusteluissa ja pienryhmätyöskentelyssä runsaasti. Liikeidea-aihioon pureuduttiin erityisesti ansaintalogiikan ja kannattavuuden, verkostojen ja yhteistyökumppanien sekä jatkokehittämisen näkökulmasta. Lisäksi pohdittiin kokonaisuuden tasolla idean kiinnostavuutta ja mietittiin, miten asiakas- ja markkinakartoitus kannattaisi toteuttaa. Kiteytetysti voisi sanoa, että kun idea on hyvä ja tahtoa riittää, on hyvin toteutetulla skaalautuvalla idealla mahdollista saavuttaa myös kansainvälistä menestystä.


Pääty on nyt avattu ydinryhmätoiminnan osalta myös Etelä-Savossa. Verkostossa ja yhdessä tekemisessä on voimaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan tutustumaan toimintaan, järjestetään seuraava ydinryhmätapaaminen etätoteutuksena tiistaina 16.6. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet päivittyvät tapahtumakalenteriin. Voit myös olla suoraan yhteydessä Etelä-Savon aluevastaaviin. He kertovat mielellään lisää MicroENTRE® verkoston toiminnasta ja siitä miten verkosto ja asiantuntijat voivat osaltansa olla tukemassa sinua ja liiketoimintaasi.
 
Lisätietoja:
Santeri Halonen, projektitutkija, santeri.halonen@oulu.fi, p. 050 531 8010
Tommi Kuukkanen, TKI-asiantuntija, tommi.kuukkanen@xamk.fi, p. 040 193 6490

kommentointi suljettu.