Yrityksen nimi: T. Vinkka Oy / Vaara Sport

Yrittäjä: Tuija Vinkka

Linkki yrityksen verkkosivuille: vaarasport.fi

Mitä yritys tekee: Vaara Sport on täyden palvelun harjoittelukeskus niin kotimaisille kuin kansainvälisille seuroille ja lajeja tosissaan harjoitteleville.  Vaara Sportissa majoitut edullisesti, syöt monipuolisesti, pääset lajien pariin helposti ja nautit vaivattomaksi tehdyistä palveluista.

Omistajat ja konseptin kehittäjät Tuija ja Kyösti Vinkka ovat pitkän linjan hiihtoharrastajia, seuratyöaktiiveja ja matkailualan konkareita. Tuija on valittu vuoden 2016 Vuoden urheiluseuraihmiseksi ja lisäksi hän toimi organisaattorina Taivalkosken vuoden 2013, 2016 ja 2018 SM-hiihdoissa. Kyösti on oman hiihtouransa jälkeen toiminut lajin parissa monenmoisissa huolto- ja tapahtumanjärjestäjän tehtävissä. Ulkoilmaliikunta eri muodoissaan on pariskunnan elämäntapa.

Vaara Sportin konsepti ja vahvuus perustuvat lujaan alueelliseen yhteistyöhön ja seurojen tarpeisiin tuotettuihin palveluihin: kuuntelimme tiiviisti seuroja konseptia kehittäessämme. Kaikki on tehty seuroille helpoksi ja muun muassa aterioiden aikataulut sovitaan harjoitteluaikatauluihin sopiviksi.

kommentointi suljettu.