Yrittäjien nimet: Tommi Oja ja Ann-Mari Oja

Paikkakunta: Oulainen

Linkki verkkosivuille: www.tojapak.com

Linkki facebook-sivuille: https://www.facebook.com/Tojapak-Ky-297414073718538/?fref=ts

Mikä on yrityksesi slogan tai mottosi yrittäjänä? ”Pakkaukset pieneen ja isompaankin tarpeeseen”.

Mitä yrityksesi tekee? Valmistamme aaltopahvituotteita asiakkaidemme tarpeen mukaan.

Pahvilaatikot suoraan tehtaalta, Tojapak on pienten pakkaussarjojen suuri pakkausvalmistaja

Ei niin pientä määrää pahvilaatikoita, jottei kannattaisi keskustella. Kun suuret aaltopahvin valmistajat haluavat nostaa sinulle hattuaan vasta satojen tuhansien pahvilaatikoiden tarjouksissa, me olemme valmiit neuvottelemaan jo muutamien satojen pakkauksien valmistamisesta. Näin on. Ota yhteyttä!

Pieni voi olla persoonallinen

Pienen yrityksen ainutlaatuinen tuote tarvitsee pakkauksen. Siis suunnitellaanTeidän tuotteelle oma tuotepakkaus yhdessä. Valmistamme omalla tehtaallamme erilaisia, kuljetuspakkauksia, tuotepakkauksia, lahja- ja pahvilaatikoita, voimapahvilaatikoita, arkistointilaatikoita sekä pakkaustarvikkeita. Pakkauksiin voidaan painaa 1 -4 väri painatuksia. Oma maahantuonti raaka-aineiden ja pakkausten osalta pitää kustannukset kurissa. Kannattaa kysyä!

Kallistako?

Kyllä jokainen ymmärtää, että miljoona samanlaista pakkausta laskee kappalehintaa. Mutta ei toki sata pakkausta ole sata kertaa kalliimpaa. Pyydä tarjous, yllätyt varmasti.

Vakiotuotteet

Varastosta löydät vakiotuotteitamme pakkaamiseen ja lähettämiseen. Varastostamme pakkaustarvikkeet, teipit, vanteet, kiristekalvot, kuplamuovit ja -pussit.

Mikä sai sinut lähtemään mukaan mikroyritysten ydinryhmään? Halu verkostoitua.

Tojapak_kuva3Tojapak_kuva2Tojapak_kuva1

kommentointi suljettu.