YHDESSÄ ENEMMÄN – LAPIN MIKROYRITYSTEN STARTTI-ILTA

Päiväys ja aika
12.02.2018 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Santa´s Hotel Santa Claus


Rovaniemen ydinryhmä startattiin hyvällä sykkeellä Hotelli Santa Clausin tiloissa.

Verkoston tämän hetkisestä 16 yrityksestä mukana startti-illassa oli paikan päällä 10 yritystä ja yksi vielä Skype-yhteyden välityksellä. Illassa nyt aloitettavasta verkostotoiminnasta kertoi Oulun yliopiston MikroENTRE -ryhmän tutkimusjohtaja Matti Muhos. Hyviä kokemuksia ja käytäntöjä Pohjanmaan verkostoista on tarkoitus hyödyntää Lapin mikroyrittäjien verkostotoiminnassa. Hienoja kokemuksia ja yritystarinoita voi lukea myös täältä.

Ryhmää kasataan vielä. 30 ensimmäistä kasvuhalukasta yritystä pääsevät mukaan nopeiden kasvu-ja vientikokeiluiden verkostoon.

Startti-illan tavoitteena oli tutustua verkoston yritysten kesken ja suunnitella tulevien ydinryhmätapaamisten aikataulu sekä sisällöt. Jokainen yritys sai vuorollaan oman illan ja nimetä siihen itselleen ajankohtaisen ja tarpeellisen teeman. Iltoja aikataulutettiin aina vuoden loppuun asti pääsääntöisesti yksi kuukausittain. Rovaniemen ydinryhmäillat löytyvät sivujen tulevista tapahtumista tämän linkin takaa.

Illan tunnelma oli odottavan innostunut. Tulevien tapaamisten teemoissa nousivat esille muunmuassa SOME-markkinointi, markkinointi ylipäänsä, vienti sekä rahoitusmahdollisuudet. Erityisesti esille nousi markkinointi, sitä tullaankin käsittelemään muutamastakin eri tulokulmasta.

Mukaan Rovaniemen ryhmään mahtuu vielä. Kiinnostuneet, kasvuhaluiset mikroyritykset voivat olla yhteydessä Lapin mikroyrittäjien kasvuverkostot -hankkeen projektipäällikköön Katja Lindholmiin (katja.lindholm@ulapland.fi, puh. 040 4844054).

Osallistuminen maksaa yritykselle 100€/vuosi.

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.