SavoGrow -alueen MikroGrow -ilta Suonenjoella 29.8. klo 17.30-20.00

Päiväys ja aika
29.08.2019 klo 17:30 - 20:00

Tapahtumapaikka
Koskelon kesä- ja lähituotepuoti


Tervetuloa tutustumaan kahteen mielenkiintoiseen yritystarinaan ja siinä ohella Koskelon kesä- ja lähituotepuotiin, joka oli kesän 2019 avoinna nopeana kokeiluna!

Illan teema on: “Riittävän hyvä yrittäjä? Itsetunnon rakentaminen. Työnohjauksen ja sovittelun mahdollisuudet.”

Ydinryhmäillan emäntä Hanna Valkonen/ UniikkiTarina oli mukana puodissa omilla tuotteillaan – testauttamassa kysyntää ja kasvattamassa markkina-aluetta toisten MikroGrow -verkoston yritysten kanssa, jotka ilmoittautuivat mukaan nopeaan yritysten ja yrityskehittäjien väliseen kokeiluun. Hanna kertoo oman yritys- ja kasvutarinansa illan alkuun.

Illan toisena emäntänä tavataan Heli Manerus/ FreshMind Ky. Hän toimii työnohjaajana ja sovittelijana. Työnsä puolesta Heli on tutustunut siihen, kuinka itsetuntoasiat vaikuttavat yksilön itsensä lisäksi työyhteisössä ja toisiin ihmisiin. Heli avaa illassa työnohjauksen sisältöä: Mitä työnohjauksella ja sovittelulla tarkoitetaan? Ja mihin kaikkeen niistä onkaan apuja?

Illassa keskustellaan Helin ja Hannan alustusten jälkeen, millainen yrittäjän identiteetin ja itsetunnon kokemuksienne mukaan tulee olla ja kuinka itsetuntoa vahvistetaan. Tervettä itsetuntoa tarvitaan niin bisneksissä, myyntityössä, kuin sidosryhmäyhteistyössäkin. Keskustelua viritetään myös muista itsetuntoa heijastelevista paikoista.

Tule kertomaan omat kokemukset itsetunnosta, kuulemaan tällä kerralla jopa 2 yritystarinaa ja tutustumaan Koskelon kesäpuotikokeiluun!

 

Lisätietoa Koskelan kesäpuodista ja sen linkittymisestä MikroGrow -hankkeeseen/ MicroENTRE-toimintana:

MikroGrow -verkoston yrityksiä oli tänä kesänä mukana puotitoiminnassa hankkeen yritysten ja yhteistyökumppaneiden välisenä nopeana kokeiluna. Nopeat, kustannustehokkaat ja digitaaliset, uusia menetelmiä testaavat kokeilut kuuluvat MicroENTRE-toimintamalliin. Koskelon kesäpuoti on 9-tien kupeessa matkalla Suonenjoelta Jyväskylään. Ohi kulkee lukematon määrä ulkopaikkakuntalaisia: Turisteja ja työmatkalaisia. Paikka on oivallinen markkina-alueen laajentamiseen ja puotikonsepti oivallinen tapa tuotekehitykseen asiakaslähtöisesti. Palautetta kerättiin kävijöiltä systemaattisesti. Mukana puodissa olivat Kehitysyhtiö SavoGrow:n hankkeiden ja yrittäjien lisäksi Suonenjoen kaupunki ja Rautalammin kunta, jotka palkkasivat kesätyöläiset saman katon alle matkailuneuvontaa antamaan, samalla puotia pitämään. Puoti on kesältä suljettu, mutta ydinryhmäillan vieraille auki yksityistilaisuutena tänä iltana. Virallisesti puoti avaa ovensa vielä Pestuumarkkinaviikonloppuna 14.-15.9.

Tulen paikalle
Osallistun videon välityksellä