Rovaniemen ydinryhmäilta – tarinasta tuotteeksi

Päiväys ja aika
20.02.2019 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Lapin yliopisto, F-talo


Tiedätkö mitä apuja tarinasta on liiketoiminnallesi? Kiinnostaako sinua hyödyntää tarinaa yritystoiminnassasi, mutta et ole ihan varma mistä lähteä liikkeelle? Tule ke 20.2.2019 klo 18-20 tarinallistamisen minityöpajaan Lapin Yliopiston Sincoon. Saat kuulla tarinallistamisen hyötyjä ja sudenkuoppia, sekä mukaasi pikaoppaan tarina-aihion kirjoittamiseksi. Pajan vetää tarinoiden avulla brändääjä Elina Stoor iLme innoroomista. Illan houstaajana on ryhmän uusi jäsen Kaima Design ja yrittäjä Kaisa Sipovaara. Kaima Designin tuotteita ovat upeat korut.

iLmeen Elinalla on kokemusta yritystoiminnan perusteiden valmennuksista, brändäys- ja asiakaskokemusvalmennuksista sekä erilaisten innovaatiotyöpajojen vetämisestä kahdeksan vuoden ajalta. Hän on avustanut eri tyyppisiä yrityksiä tuotekehityksissä ja tuotteistamisissa sekä brändin luomisessa. Kaikissa näissä ollaan hyödynnetty aitoa tarinaa ja osallistavia toimenpiteitä. Elina tuottaa myös visuaalisia ja tekstisisältöjä yrityksille, eli suunnittelee mm. nettisivuja ja kirjoittaa asiakastarinoita. Elina kutsutaan paikalle, kun tarvitaan innostavaa otetta, aitoutta ja rohkeita kokeiluja. Lisätietoja:  www.facebook.com/innorooms/

Aihe on todella mukavaa ja luontevaa jatkoa marraskuun illalle, missä aiheenamme oli sisällöntuotanto, ja myös viime kevään aiheelle, missä keskustelimme yrityksen brändistä ja brändäämisestä.

Tervetuloa kaikille!

Ilmoittautumiset tämän sivun lomakkeella tai suoraan Whatsapp-ryhmään!

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.