MikroX: Ruoka-alan kehitetään kokeillen -aloitustilaisuus

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
21.04.2020 klo 15:00 - 17:00


 

Ruokateemainen teemaryhmätapaaminen kokoontui Zoom-palvelussa. Käytiin aluksi läpi esittelykierros ja muuta lyhyet kuulumiset. Keskusteltiin Koronan vaikutuksista liiketoimintaan ja sen tuomista haasteista liiketoiminnalle.

 

Teemaryhmän toiminnan lähtökohtana on kokeilulla kehittäminen, eli kehittäminen vaiheittain etenevien kokeilujen kautta.

 

Yhteenveto ryhmäkeskusteluista

 

Ryhmätyöskentelyssä käytiin läpi yritysten ajankohtaisia teemoja ja tarvetta jatkotyöstölle. Ryhmissä on sekä yhteisiä että omia kehitysalueita. Keskusteltavaa oli paljon ja kehitettävää oli muun muassa seuraavilla alueilla:

· 

·      * Ruokapalvelu- ja palveluprosessien kehittäminen, tuotteistaminen ja alueellisuuden hyödyntäminen

·      * Verkostot ja kumppanuudet

·      * Asiakaspalauteasiat, kerääminen ja hyödyntäminen

·      * Kustannuslaskenta ja hinnoittelu

·      * Markkinointi ja jo olemassa olevan

·      * Uudet kokeilut, miten konkreettisesti pääsisi testaamaan käytännössä.