Koillismaan ydinryhmätapaaminen Taivalkoskella 20.11

Päiväys ja aika
20.11.2018 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Saijan lomakartano


Saijan Lomakartano tarjoaa hotelllitasoista majoitusta sekä ravintola- ja ohjelmapalveluja tilauksesta ympäri vuoden. Saijan rakennukset ovat perinteiseen tyyliin pelkkahirrestä rakennettuja ja henkivät maalaiskartanomaista kodikkuutta. Ystävällinen henkilökunta huolehtii vierailustanne ja pirtinpöydässä on maukasta, kunnon kotiruokaa.

Työvoiman saantiin liittyvät ongelmat hidastavat yrityksen kasvusuunnitelmia. Tapaamisessa mietimme voisiko toimialat, kuntarajat tai jopa maakuntarajat ylittävällä yhteistyöllä ratkaista ongelmaa. Miten oppilaitokset ovat reagoineet asiaan? Miten työpaikkoja tulisi myydä potentiaalisille työntekijöille? Miten vaikutetaan alueen vetovoimaan?

Tapaamisessa on mukana kova porukka alan osaajia ja vaikuttajia: Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistosta Jouni Korhonen, Nuoret urapolulle-hankkeen projektipäällikkö Elise Ylitalo, Kainuun ammattiopiston koulutusjohtaja Anne Koski-Heikkinen, Naturpolis Oy:n toimitusjohtaja Jari Hentilä sekä yrityskehittäjä Ari-Matti Toivonen ja Taivalkosken kunnanjohtaja Jukka Mikkonen.

Kannattaa tulla mukaan kauempaakin!

Voit myös osallistua tapahtumaan etäyhteyden kautta. Ilmoittautumalla alla olevan lomakkeen kautta saat linkin tapahtumaan.

Ilmoittautumiset viimeistään 16.11 marko.merkkiniemi@naturpolis.fi, ryhmän WhatsApin kautta tai alla olevan lomakkeen kautta.

 

Tapahtumassa käytiin keskustelua erilaisista vaihtoehdoista edistää työvoimansaantia Koillismaalla. Käytännön toimia olivat esimerkiksi:

  • Alueen työmahdollisuuksien markkinointi muissa rekrytapahtumissa.
  • Tiiviimpi yhteistyö oppilaitosten kanssa.
  • Tapahtumien järjestäminen te-toimiston kanssa.
  • Artikkeli tapahtumasta Koillissanomissa https://www.koillissanomat.fi/mielipidelukijalta/lukijalta-tyovoiman-saamisessa-haasteita-koillismaalla-6.235.446919.98476d1f8e

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.