Siikalatvan elinkeinoelämässä uudet tuulet

 

Blogikirjoitusten tavoite 

Uudet tuulet puhaltavat Siikalatvan elinkeinoelämässä. Toimenpiteiden lisäksi aloitan säännölliset blogikirjoitukset ajakohtaisista ja mielenkiintoisista aiheista yhdessä sidosryhmien kanssa. Blogi on erinomainen työkalu verkostoitumisessa kunnan sisällä ja kuntarajojen ulkopuolella. On hienoa saada tätä kautta mukaan sellaisia tahoja, joiden kanssa voidaan kehittää kunnan elinvoimaisuutta yhdessä ja lisätä vetovoimatekijöitä.

 

Verkostoitumalla kehitytään

Siikalatvan elinkeinopuolella toimitaan jatkossa entistä enemmän pro-aktiivisesti. Yhteydet yrityksiin kunnan sisällä ja kuntarajojen ulkopuolella mahdollistavat elinvoimaisuuden kehittämisen. Meille tärkeää on kunnassa toimivien yritysten kehittyminen ja uusien yritysten synnyttämisen kunnassa oleville vahvuuksille. Kunnassa on monenlaista osaamista, mikä mahdollistaa merkittävien alihankintatöiden ottamisen toimiville yrityksille tai synnyttämisen alihankinnan kautta aivan uutta yritystoimintaa.

 

Tietoliikenneverkon ja digitaalisuuden mahdollisuudet

Tietoliikenneverkon ja digitaalisuuden toimivuus mahdollistavat paikasta riippumattoman tietotyön tekemisen kunnasta käsin glopaalisti. Tämä mahdollistaa monenlaisten uusien liiketoimintojen synnyttämisen kuntaan. Tällaisia liiketoimintoja voisi olla esim. virtuaalisuuteen liittyvät sovellukset, erilaiset verkkokaupat tai muu toiminta, mikä perustuu digiaalisuuteen. Olisi hienoa, jos näitä tukemaan saadaan kuntaan koulutusta, missä yhtenä vahvana sisältönä olisi virtuaalisuus.

 

Rohkeasti yrittämään

Siikalatvalla on hyvä yrittää ja kehittää nykyisiä yrityksiä yhdessä elinkeinopuolen kanssa toimivassa infrassa ja loistavalla logistisella paikalla. Meillä on yritysten kehittämiseen käytössä monenlaisia työkaluja, joten olkaa rohkeasti yhteydessä ja toteutetaan unelmasi yhdessä.

 

Mukavaa ja aurinkoista kevättä!

Ismo

 

Ismo Mäkeläinen

Elinkeinojohtaja
puh. +358 (0)40 5148 935
Sähköposti:
ismo.makelainen@siikalatva.fi

kommentointi suljettu.