Niemelän Hevospalvelu

Yrittäjät: Mikko Niemelä ja Essi Alavuokilaverkkoalusta_Niemelän_Hevospalvelu_hevonenlaitumella2

Paikkakunta: Paavola, Siikajoki

Linkki yrityksen verkkosivuille ja/tai Facebook-sivuille: http://www.niemelanhevospalvelu.fi/

Mikä on yrityksesi slogan tai mottosi yrittäjänä? Mottomme yrittäjinä on "Motivaatio on sitä, että unelmien ylle vedetään työhaalarit."

Mitä yrityksesi tekee? Niemelän Hevospalvelu on vuonna 2010 aloittanut verkkoalusta_Niemelän_Hevospalvelu_ratsastusmonipuolisesti hevos- ja ratsastuspalveluja tarjoava yritys Siikajoen Paavolassa. Tallin toiminnasta vastaa yrittäjäpariskunta Mikko Niemelä ja Essi Alavuokila. Perheeseen kuuluu kolme lasta, jotka ovat innokkaasti mukana tilan toimissa. Niemelässä on noin kaksikymmentä hevosta ja ponia. Tallin pääasiallinen toiminta painottuu ratsuhevosten maahantuontiin ja myyntiin sekä hevosten koulutukseen. Tarjoamme myös kengitystä, hevoskuljetusta, ratsastustunteja ja -valmennuksia sekä hevosten ajo-opetusta. Tallin yhteydessä toimii maatila, joten talliympäristössä voi tavata muitakin kotieläimiä, kuten pitkäkarvaista ylämaankarjaa ja pohjoissuomenkarjaa. Maatilalla viljellään laadukasta heinää hevosille ja rehua naudoille sekä myydään lihaa suoramyyntinä suoraan tilalta asiakkaalle.

Mikä sai sinut lähtemään mukaan mikroyritysten ydinryhmään? 

Lähdimme mikroyritysten ydinryhmään, koska haluamme pysyä virran mukanverkkoalusta_Niemelän_Hevospalvelu_ylamaakarjatalvellaa, kehittää yritystämme ja saada uusia ajatuksia.

Mitä toivot erityisesti ryhmältä?

Mielestämme ydinryhmätapaamiset ovat olleet hedelmällisiä ja piristäneet arjen keskellä.

kommentointi suljettu.