Mikroyrittäjillä tilaisuus etsiä kasvua pikatreffeillä!

 

Hyvä MicroENTRE-verkoston yrittäjä, olet lämpimästi tervetullut jo neljättä kertaa järjestettävään mikroyrittäjien verkostoitumistapahtumaan 4.-5.4.2019  Ouluun!

 

Tapahtuman verkkosivuille pääsee TÄSTÄ. Linkin takana on ohjelma, osallistujalista sekä puhujaesittelyt. Ole nopea ja ilmoittaudu nyt! Ilmoittautuminen sulkeutuu 27.3.2019.

 

Mikroyrittäjille suunnattu verkostoitumistyöpaja järjestetään jo neljännen kerran. Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTREn koordinoiman tapahtuman teema on Kestääkö kasvusi?  Kasvusta keskustellaan sekä liiketoiminnan kehittymisen, muuttuvan toimintaympäristön että yrittäjän itsensä kannalta. Paikalle odotetaan jopa sata osallistujaa mikro- ja pk-yrityksistä, rahoitusorganisaatioista sekä yrityspalveluorganisaatioista Pohjois- ja Itä-Suomesta.

 

Mikroyrittäjän aika ja muut resurssit ovat usein kortilla, miksi siis tuhlata päivä tai jopa kaksi tähän tapahtumaan? Siksi, että verkostojen avulla yrittäjän on mahdollista löytää kumppanuuksia, asiakkaita, uusia näkökulmia ja ideoita, jotka auttavat yrittäjää viemään yrityksen toimintaa toivottuun suuntaan.

 

Kaksipäiväisen tapahtuman Mikromatch-bisnestreffeillä yrityksille etsitään sopivia kumppaneita ennakkoilmoittautumisten ja yritysten esittämien toiveiden perusteella. Tapahtuma on osa laajempaa mikroyrittäjyysverkostoa, jota toteutetaan Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla, Lapissa ja Pohjois-Savossa paikallisten yrityspalveluorganisaatioiden ja tutkimus- ja oppilaitosten kanssa.

 

Perjantain kasvutyöpajassa kuullaan tosielämän yrittäjätarinoita. Mikroyrittäjyysverkostoon yrittäjä Niina Suuronen kertoo oman esimerkin kautta, kuinka mikroyritys hyötyy vastuullisuuden kehittämisestä. Satu Turkka kertoo alustuksessaan oman yrityksensä kasvutarina maalaistallista hevosalan monitoimiyritykseksi. Muissa yrittäjäalustuksissa kestävän kasvun teemaa lähestytään niin elämänmittaisen yrittäjyyden kuin suoraan kansainvälisille markkinoille tähtäävän yrityksen näkökulmista.

 

- Tapahtumasta tekee erityisen osallistuvat yritykset usean maakunnan alueelta. Erityisen kiinnostavaa yritystarinoiden lisäksi on kuulla perjantain paneelissa mikroyritysverkoston aluevastaavien kokemuksia onnistuneista kasvukokeiluista ja näkemyksiä toimintamme kehittämisestä, kertoo tutkimusjohtaja Anna-Mari Simunaniemi Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTREltä.

 

Verkostoitumisen ja vertaistarinoiden lisäksi tilaisuuteen osallistuvat yritykset voivat voittaa yrityskohtaisen digitaalisen kypsyyden arvioinnin, joka liittyy mikroyritysten kasvunhallinnan ja kypsyyden arvioinnin digitaalisiin työkaluihin kehittämiseen osana mikroyrittäjyyskeskuksen tutkimustoimintaa.

 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä EAKR-rahoitteisten OK#-Kasvuverkosto- ja SoloENTRE-hankkeiden kanssa.

 

LISÄTIETOJA:

Katariina Ala-Rämi, tutkijatohtori
050 350 9471
katariina.ala-rami@oulu.fi

Anna-Mari Simunaniemi, tutkimusjohtaja
050 466 2832
anna-mari.simunaniemi@oulu.fi

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE
www.microentre.fi

Tapahtuman verkkosivu: https://sites.ffmatch.fi/kestaakokasvusi/ohjelma/

kommentointi suljettu.