MikroGrow-hankkeen ydinryhmätoiminnan aktiivialue Iisalmi Ylä-Savossa sai merkittävän tunnustuksen

 

 

Iisalmi on vuoden alussa palkittu yrittäjäystävällisyydestään. Savon Yrittäjät ja Pohjois-Savon liitto palkitsivat nyt viidettä kertaa vuoden yrittäjäystävällisimmän kunnan Pohjois-Savossa. Iisalmi kuuluu maakunnassa meneillään olevan MikroGrow- hankkeen Ylä-Savon ydinryhmäalueeseen.

 

Ylä-Savon ydinryhmätoiminta on erittäin vireää ja ryhmään kuuluu mikroyrittäjiä Iisalmen lisäksi mm. Sonkajärveltä, Vieremältä, Runnilta, Kiuruvedeltä, Varpaisjärveltä ja Lapinlahdelta. Aktiivisuus ja verkostotoiminnan hyödyntäminen näkyvät ydinryhmäiltojen osallistujamäärissä. Parhaimmillaan illoissa on ollut lähes parikymmentä yrittäjää jakamassa tieto/taitojaan ja kehittämässä sekä omaa että toistensa liiketoimintaa.

 

MikroGrow-hankkeessa alkaa kevään 2019  aikana kaikille hankkeeseen osallistuville yrityksille tarjottu ”syventävä osuus” eli ns. kasvuryhmäpilotointi. Ylä-Savon alueen yrittäjät ovat aktiivisimmin tarttuneet tähän mahdollisuuteen; alueelta yksitoista yrittäjää lähtee kehittämään toimintaansa joko kansainvälistymisen, kasvun tai digitalisaation kasvuryhmissä.

 

MikroGrow-hankkeen toimijat ovat projektipäällikkö Laura Vänskä (laura.vanska@savogrow.fi)  ja Ylä-Savon aluevastaava Virpi Murtola (virpi.murtola@iisalmi.fi). Oulun yliopiston edustaja hankkeessa on projektitutkija ja verkostokoordinaattori Riitta Forsten-Astikainen (riitta.forsten-astikainen@oulu.fi).

kommentointi suljettu.