Koillismaan ydinryhmäyritys rahoittaa kasvua osakeannilla

Koillismaan ydinryhmään kuuluva Keron Hirsitalot Oy pyrkii rahoittamaan kasvua osakeannilla. ”KERO-ekohirsi on ainoa hirsirakenne maailmassa, joka täyttää jopa Suomen kovat energiamääräykset. Rakenteen laadun takaa Pölkky Oy:n tiukkasyinen pohjoisen mänty sekä Hunton-puukuitueriste. 29 cm KERO-ekohirsi vastaa lämpöarvoltaan 72 cm puuta. Kokemusta tuotteen toimivuudesta on jo yli 20 vuotta. Olemme muovitontalo, tulevaisuuden rakentaja.” Kertoo tuotteistaan Jukka Mursu, joka sanoo toimivansa yrityksessä myynti-, markkinointi-, tulevaisuus- ja innovaatiojohtajana.

Yritys on juuri nyt nopean kasvun kynnyksellä. Keron Hirsitalot Oy on valittu yhtenä talotoimittajana siirtämään Ruotsin kaivoskaupunkeja, mikä avaa yritykselle täysin uusia mahdollisuuksia.

”Puitesopimuksemme LKAB:n kanssa on 5 vuotta, jossa on 10 vuoden lisäoptio. Lisäksi olemme sopineet Boliden-kaivosyhtiön kanssa toisen sopimuksen, joka kattaa aluksi 30 taloa. Sopimuksien arvo on vuositasolla kymmeniä miljoonia euroja. Talojen toimittaminen alkaa ensi vuoden alusta, joten haemme kasvua varten 200.000 euroa joukkorahoitusosakeannilla. Rahan lisäksi olemme kiinnostuneita niin henkisestä pääomasta kuin osaamisesta, jota toivomme myös löytävämme.” Taustoittaa Jukka yrityksen tämän hetkistä tilannetta ja syitä osakeannille.

Ydinryhmätoiminnan näkökulmasta tämä on erinomainen esimerkki kasvuhakuisuudesta sekä nopeista kokeiluista käytännössä. Seuraamme mielenkiinnolla osakeannin toteutumista ja tulemme levittämään kokemuksia tästä myös muille verkostojemme yrityksille. Toivotamme tietysti myös onnea ja menestystä tälle mielenkiintoiselle ja rohkealle hankkeelle!

Marko Merkkiniemi / Business Coordinator / Naturpolis Oy - Nordic Business Center marko.merkkiniemi@naturpolis.fi

kommentointi suljettu.