Johanna Hämeenkorpi tutkimusharjoittelijaksi

- Harjoittelu Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmässä tarjoaa minulle parhaan mahdollisen oppimisympäristön, sillä opinnoissani minulla on tavoitteena syventyä yrittäjyyteen, Raahen ammattikorkeakoulun opiskelija Johanna Hämeenkorpi kertoo huhtikuun alussa alkaneesta harjoittelustaan.

- Olen suorittanut mm. yritysjohtamisen sekä tuotekehittämisen erikoisammattitutkinnot. Lisäksi minulla on taustalla kasvatustieteiden ja kauppatieteiden perusopintoja, itsekin yrittäjänä toiminut Johanna kertoo.

- Minulla on pitkä kokemus käytännössä mikroyrittäjyydestä. Olen toiminut yhdeksän vuotta yrittäjänä markkinointiviestinnän alalla. Yrittäjyyden ohella olen hoitanut näyttötutkintomestarin (NTM) tehtäviä yrityksen kehittämiseen liittyvien näyttötutkintojen parissa.

- Koen mikroyrittäjyyden tutkimustyön merkittävänä ja tunnen olevani onnekas saadessani työskennellä Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutissa, Johanna kuvailee ajatuksiaan aloittaessaan harjoittelujaksoa avoimin mielin.

 

kommentointi suljettu.