Hotelli Käenpesä Oy

Yrittäjien nimet: Antti Rantala ja Esa Valli

Paikkakunta: Ylivieska

Linkki verkkosivuille: http://www.hotellikaenpesa.fi/

Mitä yrityksesi tekee? H

Mitä yrityksesi tekee?  Yksityinen, Finlandia Hotelli Käenpesä sijaitsee Ylivieskassa, keskustan palvelujen ja rautatien tuntumassa. Hotellissa on yhteensä 72 huonetta kolmessa eri kategoriassa, tyylikäs fine dining ravintola Pikkuveli, Kukkuu-baari sekä kaksi saunaosastoa, joista toisen yhteydessä ulkoporeamme. Matkailuvaunu- / autopaikkoja löytyy yhteensä 4 kpl.

Hotelli soveltuu majoituskohteeksi niin komennusmiehille, joukkueille kuin liikematkailijoillekin. Erikokoisia kokoustiloja hotellissa on 2-60 hengelle. Ravintola Pikkuveljessä on 150 asiakaspaikkaa ja A-oikeudet. Ravintolan tilat ovat sopivia niin ryhmäruokailuihin, perhejuhliin sekä yksityistilaisuuksiin. Hotellin perinteisessä Pub Kukkuu-baarissa on laaja olut- ja viskivalikoima, viikonloppuisin Kukkuu baarissa lauletaan karaokea.

Hotellin kuntokeskus Puntti Ylivieskan keskustassa tarjoaa yli 500 m2 remontoidut ja ilmastoidut kuntosalitilat. Voit harrastaa Crossfit-tyylisesti, vapailla painoilla tai uusituilla kuntosalilaitteilla. Kivenheiton päässä hotellista on liikuntakeskus, jossa on lähes kylpylätasoinen uimahalli, keilaradat, mahdollisuus pelata tennistä, squashia ja sulkapalloa. Aina seinäkiipeilystä sählyyn! Hiihtoladut ja lenkkipolut lähtevät kadun toiselta puolelta. Frisbeegolfin pelaajille löytyy monipuolinen ja haastava 18 –väyläinen rata hotellin ympäristössä. Uusittu jäähalli, urheilukenttä ja jalkapallokenttä sijaitsevat myös hotellin ympäristössä.

kommentointi suljettu.